Táplálkozási filozófiánk

A kisállateledelek újszerű felfogása

Mi az IAMS-nél azon dolgozunk, hogy kedvence boldog és egészséges legyen. Ezért szenteltünk éveket a kedvencek egészségét és táplálását érintő kutatásoknak.   

Az IAMS táplálkozási filozófiájának megfelelően 1946 óta dolgozunk olyan tápok fejlesztésén, mely kiváló minőségű állati eredetű fehérjéket tartalmaz, hiszen ezek nélkülözhetetlenek kedvence megfelelő fejlődéséhez.   

A megfelelő táp elképesztő hatással lehet a házi kedvencek életére. Az immunrendszer erősítésétől, a zsírégetés elősegítésén, vagy az izomtónus megőrzésén keresztül egészen az egészséges emésztés támogatásáig. A megfelelő táp még kedvence fogainak rendben tartásában is szerepet játszhat; mindezt egy olyan ízletes összetételben, melyet minden nap valóban élvezettel fogyasztanak.

Meggyőződésünk szerint a jó táp:

  • Állati eredetű fehérjéket tartalmaz, hogy ezáltal jobban illeszkedjen a macskák és kutyák tápanyagigényéhez

  • Az egyes életszakaszok eltérő igényeit is figyelembe veszi. Kölyökkutyák számára készült tápunk például ténylegesen segít abban, hogy okosabbak és könnyebben taníthatóak legyenek

  • A kedvencek és gazdijuk számára is előnyökkel jár, mint például a több cicát is tartó háztartások számára készült macskatápunk, vagy a szőrlabdaképződés megelőzésében segítséget nyújtó tápunk.


Ez a fajta gondolkodás mód tett bennünket az egyik vezető kisállattáp gyártójává.

Kutatásaink és az elmúlt 70 év alatt történt fejlesztéseink mindenki számára elérhetővé tették, hogy kedvenceiket jobb minőségű táppal etethessék.  

Több szabadalmaztatott eljárással rendelkezünk, és kutatásainknak köszönhetően olyan előrelépést tettünk a házi kedvencek egészségének biztosítása terén, amelyet a szakma is széles körben elfogad. 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezáltal világszerte hozzájárulhatunk a házi kedvencek egészséges életéhez.

Nincs kispórolás - nincsenek kompromisszumok

A minőség egész vállalkozásunk alapköve. Termékeinkben kizárólag prémium minőségű összetevőket használunk.

Minden hozzávaló hihetetlenül szigorú minőségi és biztonsági rostán megy keresztül, hogy tápanyagdús eledeleink minden kétséget kizáróan egészségesek és biztonságosak legyenek.

Alapértékeink: innováció és minőség 

A gyártási folyamat egésze során folytonos és alapos ellenőrzésnek vetjük alá az összetevőket, a kezdeti beszállítói mintavételtől addig a pillanatig, hogy az eledeles zacskók elhagyják az üzem területét.

Az IAMS termékek gyártása során, több mint 120 minőségbiztosítási teszten mennek keresztül. Teljes körű tápanyagelemzést is végzünk minden adag elkészült készítményből vett termékmintán, és minden hozzávaló csak azután kerülhet felhasználásra, hogy megfelelt a szigorú, tápanyagokat vizsgáló minőségi és élelmiszerbiztonsági előírásainknak.