A 100% Meat Treats jutalomfalatok fagyasztva szárítással készülnek

Bemutatjuk az IAMS Naturally Pure Húsos Jutalomfalatokat, amelyek 100% húsból és halból készülnek, majd fagyasztott állapotban kerülnek szárításra, így őrizve meg minden ízt és jótékony hatást, és támogatva kedvence egészségét.

Tökéletes egyensúlyt nyújtanak Ön és kedvence számára az ízletes finomságok és az egészséges jutalmak között, nagy szakértelemmel kiválasztott húsokból készülnek, teljesen természetes összetevőkből, amelyek gabona- és gluténmentesek.

Az IAMS Naturally jutalomfalatok 3 finom ízben kaphatók:

  • 100% csirkemell kiváló minőségű fehérjével az erős izomzat fenntartásáért
  • 100% prémium minőségű kacsamellből készül és könnyen emészthető.
  • 100% lazacfilé* receptúránk Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag, így segít megőrizni macskája bőrének egészségét és bundájának fényességét**

* A lazacízesítés csak a fagyasztva szárított macska jutalomfalatok között elérhető

** Csak az IAMS Naturally szárazeledellel való táplálással együtt hatásos

Mit jelent a fagyasztva szárítás?

A fagyasztva szárítás egy élelmiszer-tartósítási technika, amely több száz éves múltra tekint vissza. Számos régi civilizáció alkalmazta, ma pedig leggyakrabban az űrhajósok által használt élelmiszerek tartósítására használják! Segítségével jutalomfalatainkban minden tápanyag és finom íz megőrződik kedvence örömére.

Elkészítés után a húst lefagyasztják, majd a nedvesség eltávolítása céljából vákuumba helyezik, végül pedig visszamelegítik szobahőmérsékletre, és ezzel már fogyasztásra is kész.

Jutalomfalatok egészségre való káros hatás nélkül!

Jutalomfalataink kizárólag 100% színhúst és halat tartalmaznak. Ez azt jelenti, hogy semmilyen káros összetevőt nem tartalmaznak, amely veszélyeztetné kedvence egészségét vagy testsúlyát. Kizárólag tiszta, ízletes fehérjét tartalmaznak, így egyszerre jutalmazhatja kedvenceit, és biztosíthat egészséges, aktív és boldog életmódot számukra.

Amit nem tartalmaz...

  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
  • Mesterséges színezőanyagok NÉLKÜL
  • Adalékanyagok NÉLKÜL
  • Génmódosított alapanyagok NÉLKÜL

Kiváló ízeket keres,
amelyeket kedvence imádni fog?

Mindegy, hogy kedvence a rágós vagy a ropogós finomságokat szereti, az IAMS Naturally Treats mindenképp tökéletes választás.